torstai 18. kesäkuuta 2020

Ikioma pooli

Tällä viikolla arki muuttui meillä sen verran, että minä palasin lomautuksen jälkeen töihin. Mieheni työskentelee kuitenkin paljon kotona, joten pitkiä yksinoloaikoja Lotalle ei ole luvassa. Kun alkuvuodesta koiran hankkimista suunnittelimme, enpä olisi silloin voinut tietää, kuinka mainioon ajankohtaan pennun tulo meille osuu. Nyt on ollut aikaa totutella pentuarkeen, käydä tutustumassa uusiin asioihin ja opetella yksinoloa kaikessa rauhassa.

Kuten aiemmin kerroin, olemme totuttaneet Lottaa pikku hiljaa olemaan myös yksin ja se sujuu nykyisin vallan mainiosti. Edelleen makuuhuone on se paikka, johon vetäydytään nukkumaan aina silloin kun unettaa, kellonajasta riippumatta. Useimmiten kotiin palatessamme Lotta löytyykin juuri makuuhuoneesta, josta kömpii unisena tervehtimään.

Viime viikolla kävimme ensimmäisen kerran kokeilemassa uimista meren rannassa. Noh, uimiseksi sitä nyt ei vielä voinut kutsua, mutta kunhan kahlattiin ja noudettiin keppejä pienen matkan päästä. Viime päivinä olemme saaneet nauttia hienoista kesähelteistä, joilla tosin on varjopuolensa ja eilen kuulinkin, että ikävä ystävämme sinilevä on jo rantautunut pääkaupunkiseudulle, joten uiminen loppuu nyt ainakin hetkeksi.




Meillä on varsin iso terassi, joten lähdinkin etsimään Lotalle ikiomaa uima-allasta. Ja todellakin etsimään, sillä sen verran hyvin näyttää kauppa käyneen, että poolit olivat loppu lähes kaikkialta. Löytyihän se kuitenkin ja illalla päästiin kokeilemaan... Ja kivaa oli, kun sai myös kantaa isäntäväen puutarhakengät uiskentelmaan samaan altaaseen. 😂 Tuo pooli kiinnostaa nyt niin paljon, että sinne piipahdetaan tämän tästä, viileä vesi tuntunee raikkaalta ja vilvoittavalta.

Raikasta ja vilvoittavaa
Juhannukseksi lähdemme järven rannalle Sammattiin, joka ainakin eilen oli vielä sinilevävapaata aluetta. Katsotaan, josko siellä pääsisimme jo uimaankin.

Hauskaa keskikesän juhlaa kaikille! 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti